NAFHA

NAFHAn ulkonäkö sekä laatu vakuuttaa

”Aloitin tuotteiden testailun osana ihonhoitorutiinejani kuorimalla kasvoni pehmeällä, ihoa syväpuhdistavalla ja talia poistavalla kuorintavoiteella hieman pelonsekaisin tuntein. Käydessäni jokin aika sitten kosmetologilla hän kehotti minua nimittäin käyttämään kuorintavoiteita harkiten ihoni pintakuivuuden vuoksi. Sen sijaan, että NAFHA:n kuorintavoide olisi tehnyt kasvoille hallaa, se teki niistä pehmeät ja kosteutetun tuntuiset. Ihoa ei kiristellyt eikä kuivia alueita ollut kuorinnan jälkeen havaittavissa. Argan- ja seesamiöljyt tekevätkin tuotteesta myös uudistavan.

Arganöljyä sisältää myös tuote, jota kuorinnan jälkeen levitin kasvoilleni. Annoin kosteuttavan ja rauhoittavan kasvonaamion vaikuttaa ihollani n. 10 minuutin ajan. Jo tuotteen vaikuttaessa huomasin kuinka tehokkaasti naamion hunaja-, macadamia- ja apinaleipäpuuöljy alkoivat tehdä taikojaan kosteuttaen ja hellien ihoa. Pestyäni naamion pois, iho oli hehkuva. Kuulostaa niin kliseiseltä, mutta voi kuulkaa, voitte luottaa sanaani. Tämä naamio oli huikea.

NAFHA-kolmikkoni täydensi vielä kosteuttava päivävoide, kaktusviikunaöljyä sisältävä suosikkituote, jota halusin myös testata, vaikka luottotuote päivävoiteiden saralta olikin jo löytynyt. Pakko kuitenkin suositella teille tätäkin. Tuote vei jalat alta siinä kohtaa, kun testasin josko se soveltuisi osaksi aamun meikkihetkeä- ja soveltuihan se! Ihoa elvyttävä ja suojaava voide imeytyi niin nopeasti kasvoille, että lähes välittömästi voiteen käytön jälkeen voikin jo alkaa meikata. Tiedän, että moni mimmi siellä ruudun toisella puolen varmasti arvostaa tätä faktaa.” – Curiouser & Curiouser

Lue lisää täältä

Kaikki artikkelit