DABBA

DABBA kukkaisvedet – Voimaa pohjoisen luonnosta
DABBA valmistaa aitoa luomukosmetiikkaa. DABBA:lta löydät luonnonkosmetiikan kukkaisvedet, tehokkaat kasvo- ja ihoöljyt ja hiustuotteet. DABBA -tuotteissa on käytetty pohjoisen luonnon ihania ja ravinteikkaita raaka-aineita. Nämä raaka-aineet viljellään DABBA:n omilla luomuviljelmillä, kerätään kerran vuodessa kasvin ravinnerikkaimpaan aikaan ja jalostetaan tehokkaiksi kukkaisvesiksi, ihoöljyiksi sekä hiusten- ja hiuspohjanhoitotuotteiksi.
6
Kukkaisvedet kosteuttavat, tasapainottavat ja rauhoittavat ihoa. Niillä on myös ihohuokosia supistavia, ihonsävyä tasoittavia ja virkistäviä vaikutuksia. Kukkavedet sopivat käytettäviksi sekä kasvoille että koko vartalolle. Upea, näppärä ja tärkeä osa päivittäiseen ihonhoitorutiiniin, joko suoraan iholle suihkutettuna tai vanulapulla paineltuna. Kukkaisvesiä käytetään kasvoveden tapaan, vesipesun jälkeen ennen kosteusvoidetta, ja niillä voi kosteuttaa ja virkistää ihoa sekä mieltä mihinkä vain aikaan päivästä!
Kaikki lähti kukkaisvesistä ja niiden rinnalle on luotu eri vartalo- ja kasvoöljyjä sekä kasvoeliksiirejä tehostamaan DABBA -tuotesarjan hoitavaa, kosteuttavaa ja rauhoittavaa vaikutusta! Öljyt on valmistettu tehokkaista luonnon raaka-aineista, jotka kosteuttavat, suojaavat ja uudistavat ihoa tehokkaasti. Suomeen DABBA:a maahantuo Suomen Luonnonkosmetiikan Tukku.
DABBA kukkaisvesiä voit käyttää:
• Ihon herättämiseen aamulla.
• Kosteuttamaan ja hoitamaan ihoasi ennen voiteen levittämistä.
• Virkistämään ihoa ja mieltä pitkin päivää.
• Kosteuttamaan ihoa talvella ja kesällä.
• Rauhoittamaan ja viilentämään ihoa auringonoton jälkeen.
• Tasapainoittamaan ihoa puhdistuksen jälkeen.

See Project

Click & Share the Love