The Beginnings

The Beginnings – Latvialainen superfood- ja raakaruokasensaatio
Terveellisempiä ja luonnollisempia tuotteita saa etsiä! Latvialainen The Beginnings valmistaa 100% luonnollisia herkkuja oikeista hedelmistä, vihanneksista ja pähkinöistä. Jokainen aamu voi olla uusi alku – pienin muutoksin voit muuttaa elämääsi terveempään ja elämäniloisempaan suuntaan.
The Beginnings auttaa sinua aloittamaan alusta itsesi kanssa – tuotteissa ei ole säilöntäaineita, keinotekoisia makeutusaineita, transrasvoja, synteettisiä värejä tai muita ruokateollisuuden uusia ”ihmeitä”.
Voit tehdä saman valinnan, joka The Beginnings:llä on tehty – kaikki ruoka on jo alun perin täydellistä, ravinteikasta ja herkullisen näköistä, eikä sitä tarvitse parannella. Siitä ei tarvitse tehdä punaisempaa, ei kiiltävämpää, ei makeampaa!
Nämä luonnolliset herkut ovat täynnä ravinteita, ja ne ovat helppokäyttöisiä – näin terveellisestä alusta tulee terveellinen elämäntapa.
Synnittömät keksit
The Beginnings -tuotteita voi usein kuvailla synnittömiksi. Sillä tavalla The Beginnings lähestyy luontoa ja terveyttä – puhtaasti ja rehellisesti. The Beginnings -raakakekseissä on vain luonnon omia ainesosia, ei mitään kemikaalista tai synteettistä. Kuivatut ja tuoreet marjat (tuoreet mustaviinimarjat, kuivatut inka- ja goji-marjat, mustikat ja karpalot), arvokkaat pellavan- ja kurpitsansiemenet, cashewpähkinät ja rapeat kookoshiutaleet esiintyvät kekseissä, mutta gluteenia, sokeria tai säilöntäaineita et niistä löydä. Keksit

on myös valmistettu luonnollisuutta arvostaville tärkeillä tavoilla: ne ovat käsintehtyjä, kuivattu matalassa lämpötilassa (alle 45°C), ja koko valmistusprosessi kestää 14 tuntia.
| Punaviinimarjakeksi – Omenakeksi – Mustikka-kaurakeksi – Suklaa-kaurakeksi – Tyrnimarjakeksi – Mustaherukkakeksi – Kookos-inkiväärikeksi – Piparinmakuinen kookoskeksi |
Synnittömät sipsit
The Beginnings haluaa todistaa, että mistä vain – jopa kaalinlehdistä – voi tehdä rapeita, tyylikkäitä herkkuja! Sipsit on tehty parhaista ainesosista: energiarikkaista ja ravinteikkaista kasviksista, jotka ovat kasvatettu Latvian maaperällä. Punajuuret, kaalinlehdet ja pippurit dipattuna eksoottisen maukkaisiin kastikkeisiin piristävät mitä tahansa taukoa!
| Punajuurisipsit – Lehtikaalisipsit sitruunaruoholla – Kurpitsa-herkkutattisipsit – Keräkaalisipsit – Tomaatti-basilikasipsit |
Synnitön mysli
Puhdasta ja aitoa voimaa kasvaa ympäri maailmaa – The Beginnings käyttää tätä voimaa tuotteissaan, jotta saat elämääsi tehoa ja energiaa. Paahtamatonta, eloisaa luonnonmukaista Latvialaista tattaria, karpaloita ja hunajaa. Amarantin siemeniä Intiasta, chia-siemeniä Meksikosta, ja kvinoan siemeniä kaukaa Boliviasta. Mulperimarjoja Turkista, ihailtuja goji- ja inka-marjoja luonnollisella suklaalla korostettuna. Mysliä kehitellessään The Beginnings etsii, löytää ja sekoittaa yhteen kaikista ravinteikkaimmat ainesosat maailman eri kolkista.
Jokainen The Beginnings -mysli on kovan työn tulos: myslit ovat käsintehtyjä, ja jokaisen ainesosan kaikki vitamiinit, mikroelementit ja mineraalit ovat huolellisesti säilytetty entisellään. Myslien tuotantomenetelmä on suunniteltu tarkoin:
Vaihe 1: Myslin perusainesosana on luomutattari. Ensin sitä liotetaan useita tunteja, sitten kuivataan alle 45°C.
Vaihe 2: Myslistä riippuen valmiiseen tattariin lisätään kuivattuja hedelmiä ja marjoja, pähkinöitä, siemeniä, hunajaa ja sekoitus tuoreita hedelmiä.
Vaihe 3: Lopuksi koko sekoitusta kuivataan 14 tunnin ajan, sekoittaen ja hämmentäen tasaisin väliajoin. Ja niin, 36 tunnin tarkkailun jälkeen, tattarimyslisi on valmista!
| Amarantin siemen & karpalo – Goji-marja – Kaakao & Inka-marja – Kvinoan siemen & Mulperimarja |
Kuivattu <45°C – Säilöntäaineeton – Gluteeniton – Sokeriton Kasvisnäkkileivät The Beginnings näkkileivät ovat ravitsevia ja täyttäviä, sillä niissä on säilytetty luonnon turmeltumattomat voimat niin hyvin kuin mahdollista. Näkkileivät valmistetaan tuoreista ja herkullisista siemenistä ja kasviksista, ja niissä ei ole gluteenia, hiivaa tai mallasta – eikä tietenkään säilöntäaineita tai arominvahventeita. Jotta kaikki luonnollinen energia ja tehokkuus pysyy tuotteissa, niitä valmistetaan 14 tunnin ajan kuivaamalla kohtalaisessa, alle 45°C lämpötilassa. | Kurpitsanäkkileipä - Tomaattinäkkileipä - Sipulinäkkileipä - Siemennäkkileipä |

Click & Share the Love