Algamaris_aurinkovoide_puikko_50_web

Aurinkovoide puikko SK50+ -25g

Algamaris aurinkovoidepuikko sopii käytettäväksi kasvoille ja käsille. Aurinkovoidepuikko on kätevä käyttää ja se antaa äärimmäistä suojaa UV-säteiltä. Tämä puikko on suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin ja sopii käytettäväksi esimerkiksi vesiurheilussa. Suojakerroin SPF 50+. Sisältää patentoitua Alga-gorria yhdistettä, joka suojaa ja ravitsee ihoa äärimmäisissäkin olosuhteissa. Tuote on hajusteeton.

Käyttö: Levitä runsas määrä voidetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Lisää tarvittaessa. Algamaris-aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on suositeltavaa. Vältä kosketusta silmien kanssa. Älä levitä vaatteille. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

INCI: Caprylic/Capric Triglyceride, Copernicia Cerifera Cera*, Cera Flava*, Titanium Dioxide, Dicaprylyl Carbonate, Polyhydroxystearic Acid, Butyrospermum Parkii Butter*, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Octyldodecanol, Oleyl Alcohol, Ricinus Communis Seed Oil*, Cetyl Alcohol, Cetyl Ricinoleate, Alumina, Stearic Acid, Potassium Olivoyl Pca, Maris Aqua, Gelidium Sesquipedale Extract, Tocopherol, Sodium Hydroxide

*Luomu